Over het vogeltje

Op mijn website en in een toenemend aantal werkbladen zul je blauwe vogeltjes tegenkomen. Deze vogels heb ik zelf bedacht en op de computer ontworpen. Wat begon als een experiment is inmiddels uitgegroeid tot een grote verzameling aan verschillende vogeltjes. Hoewel ze nog lang niet zo professioneel zijn als de meeste clipart die je op internet tegenkomt, ben ik ze zo leuk gaan vinden dat ik er niet mee kan stoppen om er nog meer te bedenken. Voor elke gelegenheid heb ik er nu wel een paar en ik ga ze steeds meer gebruiken. Zowel in kleur als in zwart-wit. Dus kom je op internet iets tegen met deze vrolijke vriendjes erop, dan weet je dat het hier vandaan komt!
Je kunt hem trouwens nog op één andere plek tegenkomen. Ik gebruik namelijk een zwarte en witte versie op mijn andere website Little Lovely Crafts. Die website gebruik ik voor allerlei creatieve dingen. Neem gerust een kijkje!