Over mij

Ik ben juf Leontine, sinds 2010 werkzaam als leerkracht. Omdat ik op diverse scholen in verschillende klassen heb gewerkt, heb ik ook altijd erg veel voorbereid. In mijn enthousiasme zocht ik steeds naar nieuwe werkbladen, spelletjes, kringmaterialen, etc. Vaak werd ik geïnspireerd door werkbladen die ik online tegenkwam om ze zelf ook te maken. Vooral omdat het leuk is om je eigen draai eraan te geven. Inmiddels heb ik al een aardige verzameling aangelegd en vond ik het tijd om ze met jullie te delen. In 2013 ben ik daarom met deze website begonnen. Ik geef met name les aan de onderbouw, dus het merendeel van mijn materiaal is voor die doelgroep bestemd. Toch probeer ik ook zo nu en dan wat dingen voor midden- en bovenbouw te maken. Hoewel ik nu al behoorlijk wat dingen heb gemaakt, blijf ik enthousiast aan de slag gaan om meer te maken. Blijf de site dus in de gaten houden, want er komt regelmatig weer wat nieuws bij!
Als je niks wilt missen kun je mij volgen via de social media buttons in het menu rechts.

Hopelijk hebben jullie er net zoveel plezier van als ik!

Op mijn website en in een toenemend aantal werkbladen zul je blauwe vogeltjes tegenkomen. Deze vogels heb ik zelf bedacht en op de computer ontworpen. Wat begon als een experiment is inmiddels uitgegroeid tot een grote verzameling aan verschillende vogeltjes. Hoewel ze nog lang niet zo professioneel zijn als de meeste clipart die je op internet tegenkomt, ben ik ze zo leuk gaan vinden dat ik er niet mee kan stoppen om er nog meer te bedenken. Voor elke gelegenheid heb ik er nu wel een paar en ik ga ze steeds meer gebruiken. Zowel in kleur als in zwart-wit. Dus kom je op internet iets tegen met deze vrolijke vriendjes erop, dan weet je dat het hier vandaan komt!
Je kunt hem trouwens nog op één andere plek tegenkomen. Ik gebruik namelijk een zwarte en witte versie op mijn andere website Little Lovely Crafts. Die website gebruik ik voor allerlei creatieve dingen. Neem gerust een kijkje!