Aftelkalender Sinterklaas

In mijn klas ben ik er al mee begonnen: aftellen voor Sinterklaas. Ik merk dat de kinderen het erg prettig vinden om te kunnen zien hoeveel nachtjes het nog is. Zeker voor kinderen die baat hebben bij structuur is het erg fijn.  Op internet kon ik geen kalenders vinden die toepasselijk zijn voor 2014, dus daarom ben ik zelf aan de slag gegaan met het maken van een kalender. In de bijlage staan 2 verschillende kalenders:
1. Met dinsdag 25 november als dag om op school de schoen te zetten.
2. Een kalender die wat langer aftelt naar 5 december. Dit vanwege het feit dat niet iedereen zijn schoen op dezelfde dag op school zet. Je zou op de dag dat jullie de schoen op school zetten het cijfer rood kunnen kleuren of er een klein stickertje bij kunnen plakken.

Deze kalender is natuurlijk ook prima thuis te gebruiken voor je eigen kinderen! Kleur de hokjes in, plak er een sticker overheen, etc.

Aftelkalender Sinterklaas 2014

Aftelkalender Sinterklaas 2014